Espressor manual Traditional GAGGIA

User Rating: 5 (1 vote)

Aparatul manual Traditional GAGGIA este o adevarata capodopera in materie de preparare a cafelei acasa. Aceasta este o varianta actualizata a celebrei versiuni lansata de Achile Gaggia in 1976, care a revolutionat lumea cafelei. Cu portafiltru profesional de 58 mm, acest aparat de cafea manual permite oricui sa prepare bauturi de cafea de calitate, cu o aroma autentica si o crema bogata, cum ar face un barista profesionist.

ESPRESSOR MANUALTraditional GAGGIA

Espressor manual Traditional GAGGIA

Aparatul este echipat cu 3 site pe 58 mm: presurizata 2 doze, sita normala 2 doze si sita 1 doza. Sita presurizata este perfecta pentru incepatori, deoarece permite obtinerea unei creme de cafea excelente fara prea mult efort. In plus, aparatul poate fi utilizat cu cafea macinata sau cu pods ESE, ceea ce il face foarte versatil si usor de utilizat.

O alta caracteristica importanta a aparatului Traditional GAGGIA este valva solenoida, care permite eliminarea automata a apei reziduale din portafiltru dupa extragerea cafelei. Acest lucru asigura o curatare mai usoara si o cafea mai proaspata si mai gustoasa.

Espressor manual Traditional GAGGIA

In plus, aparatul este dotat cu o teava apa/abur profesionala cu doua orificii, care permite prepararea usor a cremei de lapte pentru capuccino sau alte bauturi cu lapte. Teava de abur este fabricata din inox si este usor de utilizat si de curatat.

Cu o presiune de 15 bar, aparatul poate produce o cafea delicioasa si autentica, cu o aroma bogata si o crema densa si cremoasa. In plus, aparatul are o functie Stand By, care permite economisirea de energie atunci cand aparatul nu este utilizat.

Corpul complet metalic al aparatului Traditional GAGGIA, cu partea superioara din inox, este elegant si durabil. Partea superioara poate fi utilizata si pentru incalzirea cestilor de cafea, ceea ce permite savurarea cafelei la temperatura potrivita.

Espressor manual Traditional GAGGIA

ESPRESSOR MANUALTraditional GAGGIA

PRO
 • Design retro
 • Sistem de spumare lapte
 • Dotat cu 3 site pe 58mm
CONTRA
 • Destul de voluminos

Aparatul este disponibil in doua variante de culori: portocaliu si negru. Este un aparat de cafea excelent pentru cei care doresc sa experimenteze cu arome si arome autentice, si care apreciaza designul clasic si functionalitatea deosebita a aparatelor traditionale de cafea.

In concluzie, aparatul manual Traditional GAGGIA este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa prepare cafea acasa cu adevarat profesionala. Cu portafiltrul de 58 mm, valva solenoida si teava de abur profesionala, acest aparat de cafea este perfect pentru a savura bauturile preferate cu o aroma bogata si o crema densa si cremoasa. Fabricat in Italia, acest aparat de cafea este un simbol al calitatii si al traditiei, si este o investitie excelenta pentru pasionatii de cafea.

SPECIFICATII TEHNICE – Espressor manual Traditional GAGGIA

Tip EspressorManual
Presiune15 bari
Putere1350 W
Capacitate rezervor apa2.1l

Citeste si:

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Espressor Cafea
   Logo