Espressor complet automat Jura GIGA 10 Diamond Black

User Rating: 3.67 (3 votes)

Prezentare generala a GIGA 10

GIGA 10 este un aparat de cafea complet automat de la JURA, care ofera o selectie impresionanta de 35 de specialitati de cafea, ceea ce il face aparatul complet automat cu cea mai larga selectie dintre toate aparatele JURA. Espressorul de cafea are o functionare inovatoare, care ofera posibilitati nelimitate de individualizare, astfel incat puteti personaliza bautura preferata in functie de preferintele dvs.

Caracteristici ale GIGA 10

Doua polizoare de precizie

Polizoarele de precizie sunt elemente esentiale in procesul de preparare a cafelei. Acestea maruntesc boabele de cafea in particule fine, care sunt apoi utilizate in procesul de extractie. Polizoarele de precizie realizate din ceramica durabila si de inalta calitate sunt o caracteristica importanta a GIGA 10, deoarece acestea ofera o macinare precisa si uniforma a boabelor de cafea, ceea ce garanteaza o extractie optima a aromei cafelei.

Doua recipiente de boabe

Recipientele de boabe sunt o caracteristica importanta a oricarui aparat de cafea, deoarece acestea stocheaza boabele de cafea inainte de a fi macinate si extrase. GIGA 10 vine cu doua buncare de boabe intr-un design elegant de turbina, fiecare conectat la o rasnita, ceea ce face ca procesul de preparare a cafelei sa fie mai rapid si mai eficient.

Acest lucru va permite sa alegeti tipul ideal de cafea sau cel mai bun amestec pentru fiecare ceasca, deoarece puteti utiliza fiecare buncar pentru a stoca un tip diferit de cafea. De exemplu, puteti utiliza un buncar pentru a stoca o cafea mai intensa, in timp ce utilizati celalalt buncar pentru a stoca o cafea mai delicata. Aceasta caracteristica va ofera o flexibilitate maxima in ceea ce priveste alegerea cafelei si va permite sa savurati intotdeauna o cafea proaspata si aromata exact asa cum va place.

JURA GIGA 10 diamond black

Functie OneTouch si panou Panorama Cafea de 6,7 inchi

Functia OneTouch si panoul Panorama Cafea de 6,7 inchi sunt elemente cheie ale GIGA 10, care il fac un aparat de cafea complet automat si usor de utilizat. Functia OneTouch va permite sa pregatiti cu usurinta bautura preferata, apasand doar un singur buton. Acest lucru face ca procesul de preparare a cafelei sa fie rapid si eficient, fara a fi nevoie sa setati manual diferitele optiuni de preparare.

Panoul Panorama Cafea de 6,7 inchi este un alt element important al GIGA 10, care va permite sa vedeti toate optiunile de preparare a cafelei intr-un singur loc. Acest panou inovator este usor de utilizat si va permite sa selectati cu usurinta optiunile preferate de preparare a cafelei.

GIGA 10 are si o functie pentru doua cani, care va permite sa pregatiti doua cesti de cafea simultan. Aceasta caracteristica este utila in special in cazul in care doriti sa pregatiti cafea pentru mai multe persoane sau daca doriti sa savurati o cafea in compania cuiva drag sau a colegilor de birou.

11 specialitati de preparare la rece

Espressorul utilizeaza o tehnologie de extractie la rece revolutionara, care permite ca aromele cafelei sa fie extrase intr-un mod delicat si precis si dispune de 11 specialitati de preparare la rece. Acestea includ specialitati precum cafea cu gheata, latte macchiato cu gheata, cappuccino cu gheata, dar si alte bauturi racoritoare precum ceaiul rece sau sucul de fructe. Aceste specialitati de preparare la rece sunt perfecte pentru zilele calde de vara sau pentru momentele in care doriti sa savurati o bautura racoritoare si revigoranta.

De asemenea, GIGA 10 este dotat cu un sistem de racire inchis, care mentine bauturile la o temperatura optima si le pastreaza proaspete si delicioase.

Astfel, cu ajutorul GIGA 10, puteti savura cu usurinta bauturile preferate chiar si in zilele calde de vara, fara a fi nevoie sa va deplasati la cafenele sau sa va faceti griji cu privire la calitatea bauturilor. Cu o gama larga de specialitati de preparare la rece, GIGA 10 va permite sa va bucurati intotdeauna de o cafea deosebita, in confortul propriei case sau la locul de munca.

Functie de extra shot

Daca sunteti un iubitor al cafelei tari, GIGA 10 este aparatul de cafea perfect pentru dumneavoastra. Acest aparat de cafea complet automat are o functie de extra shot care va permite sa adaugati o doza suplimentara de cafea tare la bautura preferata. Aceasta functie este ideala pentru cei care doresc o cafea mai puternica si mai intensa, oferindu-va posibilitatea de a personaliza bautura in functie de preferintele dumneavoastra.

Functia de extra shot este foarte usor de utilizat. Pur si simplu selectati bautura preferata si apasati butonul de extra shot pentru a adauga o doza suplimentara de cafea tare.

Espressorul de cafea GIGA 10 are o serie de alte caracteristici care fac ca procesul de preparare a cafelei sa fie usor si eficient. Acest aparat de cafea complet automat are un sistem de curatare automata, care va permite sa curatati aparatul cu usurinta si sa mentineti calitatea cafelei la cel mai inalt nivel. De asemenea, GIGA 10 are un recipient de lapte integrat, care va permite sa preparati bauturi cu lapte precum cappuccino sau latte macchiato cu usurinta.

JURA GIGA 10 diamond black

Temperatura reglabila a cafelei

GIGA 10 este un aparat de cafea complet automat care ofera o gama larga de caracteristici si functii, inclusiv posibilitatea de a regla temperatura cafelei in functie de preferintele dumneavoastra. Acesta dispune de 3 nivele diferite de temperatura disponibile pentru a va permite sa personalizati temperatura bauturii in functie de gusturile dumneavoastra.

Acest aparat de cafea va permite sa selectati temperatura preferata pentru bauturile dumneavoastra, astfel incat sa puteti savura intotdeauna o cafea la temperatura perfecta. Indiferent daca preferati o cafea fierbinte sau o cafea mai putin fierbinte, GIGA 10 va permite sa reglati temperatura in functie de preferintele dumneavoastra.

Reglarea temperaturii se face foarte usor, prin intermediul butoanelor intuitive de pe panoul de control. Puteti selecta temperatura preferata pentru fiecare bautura in parte, astfel incat sa puteti savura intotdeauna o cafea la temperatura perfecta.

In plus, GIGA 10 este dotat cu un sistem de incalzire rapida, care incalzeste apa intr-un timp foarte scurt, astfel incat sa puteti savura o cafea proaspata si calda in cel mai scurt timp posibil. Acest sistem de incalzire rapida va permite sa economisiti timp si sa va bucurati intotdeauna de o cafea proaspata si calda, indiferent de momentul zilei.

Putere reglabila a cafelei

GIGA 10 este un aparat de cafea complet automat care ofera o gama larga de caracteristici si functii, inclusiv posibilitatea de a regla puterea cafelei in functie de preferintele dumneavoastra. Acesta dispune de 10 nivele diferite de putere disponibile pentru a va permite sa personalizati puterea bauturii in functie de gusturile dumneavoastra.

Ajustarea puterii cafelei se face foarte usor, prin intermediul butoanelor intuitive de pe panoul de control. Puteti selecta puterea preferata pentru fiecare bautura in parte, astfel incat sa puteti savura intotdeauna o cafea la puterea perfecta.

Indiferent daca preferati o cafea mai slaba sau mai puternica, GIGA 10 va permite sa ajustati puterea in functie de preferintele dumneavoastra. Aceasta functie este ideala pentru cei care doresc o cafea mai putin puternica sau mai puternica, oferindu-va posibilitatea de a personaliza bautura in functie de preferintele dumneavoastra.

Espressorul GIGA 10 este dotat cu un sistem de macinare precis, care maleste boabele de cafea la dimensiunea perfecta pentru fiecare bautura in parte. Acest sistem de macinare precis va permite sa savurati intotdeauna o cafea proaspat macinata, cu un gust si o aroma autentica.

Presiune pompa de apa 2x 15 bar

Pentru a obtine o cafea de calitate superioara, extractia trebuie sa fie realizata la o presiune adecvata. GIGA 10 este un aparat de cafea complet automat care ofera o extractie perfecta a cafelei, datorita presiunii pompei de apa de 2x 15 bar.

Aceasta presiune ridicata a pompei de apa asigura o extractie uniforma a cafelei, astfel incat sa puteti savura intotdeauna o cafea cu un gust si o aroma autentica. Indiferent daca preferati o cafea simpla sau o bautura cu lapte, GIGA 10 va permite sa savurati intotdeauna o cafea delicioasa si autentica.

Asadar, GIGA 10 este dotat cu un sistem de reglare a presiunii, care va permite sa ajustati presiunea in functie de preferintele dumneavoastra. Acest sistem de reglare a presiunii este ideal pentru cei care doresc o cafea mai putin puternica sau mai puternica, oferindu-va posibilitatea de a personaliza bautura in functie de preferintele dumneavoastra.

JURA GIGA 10 diamond black

Program integrat de clatire, curatare si detartrare

Pentru a mentine aparatul de cafea complet automat in conditii optime, este important sa il curatati si sa-l intretineti regulat. GIGA 10 vine cu un program integrat de clatire, curatare si detartrare, care va permite sa mentineti aparatul in conditii optime si sa va bucurati intotdeauna de o cafea proaspata si delicioasa.

Programul integrat de curatare a aparatului de cafea este foarte usor de utilizat si va permite sa curatati aparatul in doar cateva minute. In plus, programul de detartrare va permite sa indepartati depunerile de calcar din aparat, astfel incat sa puteti mentine calitatea cafelei la cel mai inalt nivel.

De asemenea, GIGA 10 dispune de un sistem de curatare automata a duzei de cafea si a recipientului de lapte, care va permite sa mentineti aparatul in conditii optime si sa evitati blocarea duzei sau a recipientului de lapte.

Conexiune WiFi

Un alt aspect interesant al GIGA 10 este conexiunea WiFi la reteaua de acasa, care va permite sa va conectati la aparatul de cafea complet automat si sa va personalizati preferintele de la distanta. In acest fel, puteti pregati cu usurinta bautura preferata fara a fi nevoie sa va aflati in preajma aparatului.

Capacitatea GIGA 10

GIGA 10 vine cu un recipient pentru boabe de 560 g si un rezervor de apa cu o capacitate de 2,6 litri, ceea ce inseamna ca puteti pregati multe cesti de cafea fara a fi nevoie sa reumpleti constant recipientul cu boabe sau rezervorul cu apa.

Avantajele GIGA 10

Personalizare

Cu GIGA 10, puteti personaliza bautura preferata in functie de preferintele dvs. Acesta are o selectie impresionanta de 35 de specialitati de cafea, astfel incat sa puteti alege intotdeauna ceva care sa va placa.

Usurinta in utilizare

GIGA 10 are o functie OneTouch si un panou Panorama Cafea de 6,7 inchi, care fac ca pregatirea bauturii preferate sa fie foarte usoara. De asemenea, functia pentru doua cani si conexiunea WiFi fac ca utilizarea aparatului sa fie si mai usoara si mai convenabila.

Calitatea cafelei

Cu doua polizoare de precizie si doua buncare de boabe, GIGA 10 va permite sa alegeti tipul ideal de cafea sau cel mai bun amestec pentru fiecare ceasca. Acest lucru garanteaza ca veti savura intotdeauna o cafea de cea mai buna calitate.

JURA GIGA 10 diamond black

Concluzie

GIGA 10 este un aparat de cafea complet automat impresionant, care ofera o selectie larga de specialitati de cafea, o functionare inovatoare si posibilitati nelimitate de individualizare. Cu doua polizoare de precizie, doua buncare de boabe, functie OneTouch si panou Panorama Cafea de 6,7 inchi, GIGA 10 este usor de utilizat si va permite sa pregatiti bautura preferata cu usurinta. De asemenea, conexiunea WiFi va permite sa personalizati preferintele de la distanta, ceea ce face utilizarea aparatului si mai convenabila.

Cu functia de extra shot, temperatura reglabila a cafelei, puterea reglabila a cafelei si presiunea pompa de apa de 2x 15 bar, GIGA 10 va permite sa ajustati bautura preferata in functie de preferintele dvs. Aparatul vine cu un program integrat de clatire, curatare si detartrare, astfel incat sa puteti mentine aparatul in conditii optime.

Espressorul de cafea GIGA 10 este alegerea perfecta pentru toti iubitorii de cafea. Cu o selectie mai mare de specialitati decat oricand, doua recipiente pentru boabe, fiecare cu propria sa rasnita, proces revolutionar de extractie la rece, panou panoramic inovator pentru cea mai buna imagine de ansamblu si un concept de operare nou, intuitiv, GIGA 10 transforma bucuria cafelei intr-un moment unic de barista si transforma bucataria dvs. intr-un bar la moda prin simpla apasare a unui buton.

Citeste si:

Mihai Clodel
Mihai Clodel

Sunt Mihai C., priceput la espressoare. Pasiunea mea este sa va ajut sa obtineti cea mai buna cafea acasa, oferind sfaturi si experienta mea in domeniul espressoarelor. Haideti sa facem cafeaua perfecta impreuna! ☕

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Espressor Cafea
      Logo