Espressor automat incorporabil Teka CLC855GM

User Rating: 5 (1 vote)

Pregateste-ti cafeaua preferata cu un aparat de cafea de calitate – Espressorul automat incorporabil Teka CLC855GM

O cafea proaspata, aroma sa si gustul unic sunt unele dintre placerile vietii. Dar, pentru a savura o cafea excelenta, aveti nevoie de un aparat de cafea de calitate care sa va ofere o experienta unica. Espressorul automat incorporabil Teka CLC855GM face parte din colectia Urban Colours si este un aparat de cafea de calitate, care va permite sa preparati doua cesti de cafea in acelasi timp, dispunand de trei functii diferite: cafea, abur si apa fierbinte.

Designul modern si culorile atractive fac din acest espressor un aparat perfect pentru bucatarii de orice stil. Teka este un brand recunoscut pentru calitatea produselor sale, iar acest espressor nu face exceptie. De la panoul de control electronic intuitiv pana la cele 30 de programe automate care va permit sa selectati temperatura si concentratia cafelei, espressorul Teka CLC855GM este perfect pentru orice iubitor de cafea.

ESPRESSOR AUTOMATEspressor incorporabil Teka CLC855GM

Espressor automat incorporabil Teka CLC855GM

Pregateste doua cani de cafea in acelasi timp!

Espressorul Teka CLC855GM este ideal pentru a pregati doua cesti de cafea in acelasi timp, oferindu-va astfel posibilitatea de a impartasi aceasta placere cu cei dragi. Espressorul are o capacitate de doua cesti si dispune de o tava usor detasabila pentru colectarea zatului de cafea, care face curatarea espressorului mai usoara.

Panoul de control electronic

Panoul de control electronic al espressorului Teka CLC855GM este intuitiv si accesibil, permitandu-va sa selectati usor functia dorita. Panoul dispune de trei functii diferite: cafea, abur si apa fierbinte. Astfel, puteti prepara cu usurinta cafea, ceai sau alte bauturi calde, cu un singur aparat.

30 de programe automate

Cu cele 30 de programe automate, espressorul Teka CLC855GM ofera posibilitatea de a alege temperatura si concentratia cafelei, in functie de gusturile dumneavoastra. Sistemul integrat de rasnire a boabelor de cafea ofera 13 trepte de ajustare a nivelului de macinare, astfel incat sa puteti obtine cafeaua dorita. Aceasta caracteristica este foarte importanta, deoarece puteti ajusta puterea cafelei in functie de preferintele dumneavoastra.

Espressor automat incorporabil Teka CLC855GM

Posibilitatea de ajustare a cantitatii, temperaturii si concentratiei cafelei

Teka CLC855GM dispune de 30 de programe automate, care va permit sa selectati temperatura si concentratia cafelei, astfel incat sa obtineti cafeaua perfecta pentru gustul dumneavoastra. Aceste programe va permit sa ajustati nivelul de putere si sa modificati temperatura, astfel incat sa obtineti o cafea bogata si aromata. Cu aceste functii avansate, puteti ajusta si concentratia cafelei, astfel incat sa obtineti o cafea mai puternica sau mai slaba, dupa cum doriti.

In plus, dispune de un sistem integrat de rasnire a boabelor de cafea, care va permite sa macinati boabele de cafea proaspete chiar inainte de a le prepara. Acest lucru va garanteaza prospetimea si aroma cafelei, oferindu-va astfel o experienta de savoare exceptionala.

De asemenea, puteti ajusta cantitatea cafelei pe care doriti sa o preparati, astfel incat sa obtineti exact cantitatea dorita pentru canile dumneavoastra. Aceasta caracteristica este utila, deoarece va permite sa pregatiti cantitati diferite de cafea in functie de preferintele dumneavoastra si ale invitatilor dumneavoastra.

In ceea ce priveste temperatura, espressorul Teka CLC855GM va permite sa ajustati temperatura cafelei la nivelul dorit, astfel incat sa obtineti o cafea fierbinte sau calda, dupa cum doriti. Ajustarea temperaturii este importanta pentru a obtine cafeaua perfecta, iar espressorul Teka CLC855GM va face acest lucru intr-un mod foarte simplu si accesibil.

Espressorul Teka CLC855GM va ofera posibilitatea de a ajusta cantitatea, temperatura si concentratia cafelei, astfel incat sa obtineti intotdeauna cafeaua perfecta pentru gustul dumneavoastra si ale invitatilor dumneavoastra. Cu ajutorul programelelor automate, sistemului de rasnire a boabelor de cafea si a functiilor avansate de ajustare a cantitatii si temperaturii, espressorul Teka CLC855GM va permite sa va bucurati de cafeaua preferata in fiecare zi.

Espressor automat incorporabil Teka CLC855GM

ESPRESSOR AUTOMATEspressor incorporabil Teka CLC855GM

PRO
 • Design elegant
 • Espressor incorporabil
 • Functii multiple
CONTRA
 • Raman amprente pe carcasa

Sistem de iluminare LED

Teka CLC855GM este dotat cu un sistem de iluminare LED, care va permite sa vedeti clar ce se intampla in interiorul aparatului. Aceasta caracteristica este foarte utila, deoarece puteti verifica daca totul functioneaza corect si daca cafeaua se prepara asa cum doriti.

Suport telescopic si recipient pentru cafea macinata

Espressorul Teka CLC855GM dispune de un suport telescopic, care poate fi ajustat in functie de inaltimea canilor sau ceasurilor de cafea. Acest suport este foarte util pentru a evita stropirea cafelei si pentru a mentine curatenia in bucatarie. Espressorul are, de asemenea, un recipient pentru cafea macinata, astfel incat puteti prepara cafeaua dorita cu boabe de cafea proaspat macinate.

Program automat de decalcifiere

Teka CLC855GM dispune de un program automat de decalcifiere, care va permite sa mentineti aparatul in stare perfecta de functionare. Decalcifierea este un proces important pentru a preveni depunerile de calcar si a prelungi durata de viata a espressorului. Programul automat de decalcifiere va simplifica procesul si va asigura ca aparatul dumneavoastra functioneaza intotdeauna la capacitate maxima.

In concluzie, espressorul Teka CLC855GM este un aparat de cafea de calitate, care va permite sa preparati doua cesti de cafea in acelasi timp, oferindu-va astfel posibilitatea de a impartasi aceasta placere cu cei dragi. Espressorul dispune de trei functii diferite: cafea, abur si apa fierbinte, panou de control electronic intuitiv si accesibil, 30 de programe automate pentru a selecta temperatura si concentratia cafelei, sistem integrat de rasnire a boabelor de cafea, posibilitatea de a ajusta cantitatea, temperatura si concentratia cafelei, sistem de iluminare LED, suport telescopic si recipient pentru cafea macinata si program automat de decalcifiere.

Cu toate aceste caracteristici, espressorul Teka CLC855GM este perfect pentru orice iubitor de cafea si va permite sa va bucurati de fiecare moment si sa deveniti cea mai buna gazda pentru invitatii dvs.

SCHEMA MONTAJ – Espressor automat incorporabil Teka CLC855GM

Espressor automat incorporabil Teka CLC855GM

SPECIFICATII TEHNICE – Espressor automat incorporabil Teka CLC855GM

Tip EspressorAutomat Incorporabil
Presiune15 bari
Capacitate rezervor apa1.8l
Dimensiune59.5×41.3×45.5 cm

Citeste si:

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Espressor Cafea
   Logo